AfterDawn logo

MSI:ltä kevyt pelikannettava erillisellä näytönohjaintelakalla

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

MSI:n uusin GS30-pelikannettava turvautuu järeään ulkoiseen telakkaan, johon saa asennettua haluamansa erillisnäytönohjaimen.

MSI GS30 on 13,3-tuumainen kevytkannettava, johon on mahdutettu tehokas Crystalwell i7-4870HQ-suoritin Intelin Iris-näytönohjaimella. Tämä tekisi siitä jo kohtuullisen pelikoneen omassa kokoluokassaan, mutta erikoiseksi kannettavan tekee sen takaosasta löytyvä PCI-e x16 -liitäntä. Liitännän kautta kannettava voidaan yhdistää erilliseen telakkaan, johon voi asentaa mikä tahansa siihen mahtuva erillisnäytönohjain.

Telakka mahduttaa sisäänsä 450W virtalähteen ja näytönohjaimen lisäksi 3,5" kiintolevyn, Killer Gigabit Ethernet-liitännän, 4x USB 3.0 -liitäntää sekä kaksi kaiutinta. Telakan käytöstä tekee hieman ongelmalliseksi sen, että itse kannettava on ensin sammutettava ennen telakointia, ja käynnistettävä uudelleen, jotta se tunnistaa telakan.

Hintaa paketilla on alkaen 2000$, ja tämä on siis ilman telakkaan asennettavaa näytönohjainta. MSI ei ole antanut vielä tarkempaa aikatalua julkaisulle.


2 KOMMENTTIA

G0lden_Kebab1/2

"kannettava" ;)

qwerty832/2

No jo on "telakalla" kokoa. Ois sama ollut tehdä tuo telakka tavalliseen atx-koteloon :)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT