AfterDawn logo

Uusia kuvakaappauksia Windows 9:stä julki

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

Tiedämme jo, että Windows 9 on tulossa "pian". Julkistusaikatauluksi on arvioitu muun muassa syyskuun loppua ja ominaisuuksista huhuissa on ollut esimerkiksi Cortana-ääniassistantti. Nyt tulevasta Windowsista on vuotanut uusia kuvakaappauksia, kertoo The Verge.

Jo aiemmin olemme kertoneet Windows 9 -kuvavuodoista, joissa on esiintynyt mm. uudistunut Käynnistä-valikko. Samainen valikko näkyy nytkin saksalaissivusto Computerbasen ja Winfuturen vuodoissa. Noin parin kymmenen kuvan joukossa on myös paljon muutakin.


Käynnistä valikko on edellisen vuodon tavoin varustettu modernista käyttöliittymästä tutuilla elementeillä, mutta uutena kaverina sen vierestä löytyy hakunappi, jota aiemmin ei siinä ole nähty. Ilmeisesti sen vieressä oleva nappi on virtuaalityöpöydille, jotka avautuvat alla olevan kuvan mukaisesti vierekkäin näytön alaosaan. Ulkoasu on Windows 8:n Metro-tyylisesti erittäin litteä.

Kyseessä on Windows Technical Preview -versio, joka on esikatseluversio. Todennäköisesti tässä ollaan kuitenkin suhteellisen lähellä lopullista tuotetta, jota siis odotetaan julkistettavaksi aivan pian.

3 KOMMENTTIA

Gereti1/3

Tämähän näyttää jo varsin hyvältä :)

Taeco2/3

Miksi hakunappi, vaikka käynnistä-valikossakin on hakukenttä?

qwerty833/3

Originally posted by Taeco:

Miksi hakunappi, vaikka käynnistä-valikossakin on hakukenttä?

Olisiko tuo Cortanaa varten? Pistää kyllä silmään, että on kaksi hakua aivan vierekkäin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT