AfterDawn logo

AMD teki Nokiat - päämaja myyntiin ja vuokralle

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Piirivalmistaja AMD ei ole pitkään aikaan onnistunut pistämään kunnolla kampoihin Intelille prosessoripuolella, mikä on myös näkynyt yhtiön tiliotteessa ja aiheuttanut muun muassa massiivisia irtisanomisia yhtiössä. Nyt AMD hankkii lisää käteistä samalla keinolla kuin Nokia muutama kuukausi takaperin.

AMD on myynyt Texasin Austinissa sijaitsevan yhtiön päämajan 164 miljoonalla dollarilla eli 125 miljoonalla eurolla ja vuokrannut tilat takaisin. Nokia sai Espoon Keilaniemessä sijaitsevasta pääkonttoristaan 170 miljoonan verran käteistä.

Vaikeuksissa painiskelevalle siruvalmistajalle on etsitty uutta suuntaa mobiililaitteista, joiden kehitykseen AMD on siirtämässä painopistettään. Viime tammikuussa yhtiö palkkasi mobiilialan osaamista Applelta ja Qualcommilta.

3 KOMMENTTIA

mcmopo1/3

"164 miljoonalla dollarilla eli 125 eurolla"

Jo on Dollarin arvo romahtanut pienessä ajassa.

KalikoJak2/3

Originally posted by mcmopo:

"164 miljoonalla dollarilla eli 125 eurolla"

Jo on Dollarin arvo romahtanut pienessä ajassa.

Johtuu kuulemma siitä, että Pohjois-Korea on uhannut tuhota Yhdysvallat. Tämä on saanut Yhdysvallat pikkuvarpailleen ja ihmiset ovat mennet hysteerisiksi. Taloja poltellaan, kaupat rosvotaan ja kaikki yrittävät Kanadaan.

squi3/3

Originally posted by mcmopo:

"164 miljoonalla dollarilla eli 125 eurolla"

Jo on Dollarin arvo romahtanut pienessä ajassa.

Korjasin puuttuvan sanan :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT