AfterDawn logo

Laskeeko tämä laskuri päiviä uuteen Xboxiin?

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
1 kommentti

Microsoft on onnistunut luomaan kiitettävää hypeä tulevan konsolinsa ympärille jo ennen kuin mitään varmaa on vuotanut julkisuuteen. Nyt muurahaispesää on lähes virallisesti sohaistu. Asiasta uutisoi muun muassa PC World.

Xbox Liven ohjelmoinnista vastaava Larry "Major Nelson" Hryb on julkaissut blogissaan laskurin, jonka oletetaan laskevan päiviä uuden, mahdollisesti nimeä Xbox 8 kantavan konsolin julkaisuun. Virallisesti laskuri näyttäisi kellottavan aikaa E3-messuille, mutta siellä jos jossain uusi konsoli tullaan esittelemään.

Microsoftin tilaisuus messuilla on 11. kesäkuuta. Uutta Xboxia ei tietenkään tiedetä tulevaksi varmasti, mutta laskurin ajoitus luo kyllä suuria odotuksia. Huhujen mukaan konsoli tulisi saatavaksi vuoden 2013 joulumarkkinoille.

1 KOMMENTTI

tonttila1/1

Pysyisikö noin iso asia salaisuutena oikeasti tähän asti? Kaikista on vuotanut jotain ennen h-hetkeä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT