AfterDawn logo

Uudet vuotokuvat paljastavat iPad Minin ulkoasun

Teemu Laitila Teemu Laitila

Ukrainalaissivuston julkaisemat kuvat paljastavat Applen tässä kuussa odotetun pienemmän iPad-mallin ulkoasun. Kuvat julkaisseen sivuston mukaan kuvat on napattu laitteita valmistavan kiinalaistehtaan tuotantolinjalla. Myös Wall Street Journal kertoi aiemmin, että uuden iPadin tuotanto olisi päässyt käyntiin.

Kuvat tuovat lisätietoa laitteen ominaisuuksista, joista jo aiemmin paljastui ainakin Lightning-liitäntä sekä kaksi värivaihtoehtoa, jotka vähemmän yllättäen ovat musta ja valkoinen. Uusissa kuvissa näkyy laitteen kyljessä oleva paikka WLAN-antennille ja mobiiliverkkoyhteyksistä kielivä Nano SIM -korttipaikka. Ukrainalaistietojen mukaan epävirallisesti iPad Miniksi kutsutun laitteen takakuori olisi iPhone 5:n tapaan valmistettu anodisoidusta alumiinista.


Nykyisten tietojen perustella Applen odotetaan julkaisevan pienemmän iPad-mallin lokakuun 17. päivä ja ensimmäistä virallista ilmoitusta tapahtumasta odotetaan kymmenennen päivän tietämillä.


1 = kuulokeliitäntä, 2 = WiFi-antennin muovinen suojus, 3 = NanoSIM-kelkka, 4 = Lightning-liitäntä

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki