AfterDawn logo

High TV 3D -kanava ilmestyi DNA:n kaapeliverkkoon

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

DNA:n kaapeliverkkoon on ilmestynyt kolmiulotteisia ohjelmia esittävä High TV 3D -kanava. Se on pilottikäytössä tämän vuoden loppuun asti.

Testijakson jälkeen kanavan jatkosta päätetään saadun palautteen pohjalta. High TV 3D löytyy kanavapaikalta 297 ja sen seuraaminen edellyttää 3D-televisiota laseineen sekä HD-digiboksia tai CI+-kortinlukijaa. Kanava on ilmainen kaikille normaalihintaisen DNA Welho TV-kortin tilaajille.

DNA:n mukaan kanava on suunnattu koko perheelle ja sen kautta esitetään viihdettä, lifestyle- ja matkailuohjelmia, muotia, musiikkia, elokuvia, scifiä, fitness-ohjelmia, dokumentteja, tosi-tv:tä, urheilua, julkkisuutisia, draamaa ja komediaa.

High TV 3D:n kotisivut löytyvät täältä.

1 KOMMENTTI

Sokar801/1

3D toimii jossain leffoissa muy yleensä se täysin turha

Hugo 3D leffan aloitus kohtaus oli huikean kaunis 3D katsottuna

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT