AfterDawn logo

Muistivalmistajan toimitusjohtaja menehtyi lento-onnettomuudessa

Teemu Laitila Teemu Laitila
6 kommenttia

Puolijohteita ja muistipiirejä valmistavan Micronin toimitusjohtaja Steve Appleton menehtyi ohjaamansa pienkoneen syöksyttyä maahan perjantaina päivällä Suomen aikaa. Appleton oli 51 vuotias.

Appleton oli kokenut lentäjä ja selviytynyt jo kertaalleen maahansyöksystä vuonna 2004, kun hänen ohjaamansa taitolentokone syöksyi maahan aavikolla Idahossa.

Appleton siirtyi Micronille jo vuona 1983 ja hänestä tuli toimitusjohtaja vuonna 1994. Micronin osakkeiden kauppa lopetettiin teknologiapörssi Nasdaqissa tapahtuman jälkeen.

Lentoharrastuksen lisäksi Appleton tunnettiin tennispelaajana ja ennen uraa Micronilla Appleton pelasi tennistä ammattilaistasolla kuuden kuukauden verran.

6 KOMMENTTIA

Jupsu1/6

Kokenut lentäjä joka jo toistamiseen tiputtanut koneen..?:O

baltam2/6

"Every 2.43 seconds another one of our fellow brothers and sisters dies of starvation" -Toisilla on varaa tappaa ittensä lentokoneella, toisille ei riitä edes ruokaa :( [edit] Lähde starvation.net [/edit]

ep_3/6

Tuli Steve Jobs ja Apple mieleen Steve Appletonista.

squi4/6

Originally posted by Jupsu:

Kokenut lentäjä joka jo toistamiseen tiputtanut koneen..?:O

Voihan tollasen maahansyöksyn syynä olla mikä tahansa tekninen vika, jossa ei paljon osaaminen auta.

repino5/6

Kyllähän tuollanen vähän kolahtaa, kun oli samanikäinen. Toisaalta uteliaat ja innovaatiset ja innokkaat kohtaavat sen viimeisen polun pään aikaisemmin kuin ne jotka elävät sata-vuotiseksi tekemättä elämässään mitään, muuta kuin vahtimalla toisten tekemisiä.

Ibanez906/6

Originally posted by repino:

Toisaalta uteliaat ja innovaatiset ja innokkaat kohtaavat sen viimeisen polun pään aikaisemmin kuin ne jotka elävät sata-vuotiseksi tekemättä elämässään mitään, muuta kuin vahtimalla toisten tekemisiä.

Noilla mainitsimilla ihmisillä on sitä rahaa tuhlata kaiken näköiseen matkailuun ja tuommoisiin harrastuksiin ym. niin helpommin sitä myös onnettomuuteen joutuu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT