AfterDawn logo

Mac App Storesta ladattu 100 miljoonaa sovellusta

Matti Robinson Matti Robinson

Apple on kertonut juuri, että sen Mac-tietokoneille suunnattu App Store on rikkonut 100 miljoonan ladatun sovelluksen rajan. Viime tammikuussa avattu sovelluskauppa sisältää tuhansia ilmaisia ja maksullisia sovelluksia ja sen kautta ladattiin yli miljoona sovellusta ensimmäisen päivän aikana.

App Storen tietokoneversio ei kuitenkaan numeroissa pysty kilpailemaan mobiiliversion kanssa. Vuoden aikana kertyneet 100 miljoonaa latausta tapahtuvat mobiiliversiossa muutamassa päivässä.

Mac App Store mukailee käyttöliittymänsä puolesta mobiiliversiota, mutta tarjolla olevia sovelluksia on vain murto-osa. App Storen käyttö vaatii iTunes-tunnuksen ja Snow Leopard- tai Lion-versiolla varustetun Mac-tietokoneen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT