AfterDawn logo

AMD päivitti yhdistelmäprosessoreidensa nopeuksia

Teemu Laitila Teemu Laitila

AMD päivitti tällä viikolla A-sarjan prosessorimallistoaan ilman suurempia seremonioita. Päivitys toi valikoimiin seitsemän uutta APU-mallia, joista kuusi on lähinnä tehopäivityksiä aiempiin malleihin.

Neljä seitsemästä prosessorista on M-liitteellä varustettuja mobiiliprosessoreita, joiden kellotaajuudet sekä TDP-arvot ovat MX-sarjan malleja pienempiä. A4-3320M, A6-3420M ja A8-3520M nostavat prosessorin perustaajuuksia sekä Turbo Core -taajuuksia 100 MHz:n verran edeltäjiinsä verrattuna.

Kokonaan uusi malli on alemman hintaluokan kaksiytiminen A3-3305M, joka puolittaa L2-välimuistin määrän yhteen megatavuun ja säästää myös näytönohjaimen laskentayksiköiden määrässä.


Kuva: CPUWorld

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki