AfterDawn logo

AMD:ltä kerroinlukitsemattomia A-sarjan prosessoreita

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

AMD aikoo julkaista loppuvuodesta kaksi kerroinlukitsematonta A-sarjan APU:ta. Kerroinlukitsemattomat APU-mallit on suunnattu ylikellottajille, mutta yleisesti hitaahkoiksi miellettyjen APU:de menekki kellottajien keskuudessa jää nähtäväksi.

Lukitsemattomissa APU:ssa ei tulla käyttämään AMD:n aiemmista kellotusmalleista tuttua Black Edition -liitettä, vaan sirut on merkitty Intelinkin käyttämällä K-merkinnällä. TechPowerUp huomauttaa, että K merkitsee mustaa CMYK-värimallissa, mikä antaa edes jonkinlaisen oikeutuksen harhaanjohtavalle brändäykselle.

K-merkityt APU:t ovat A8-3870K ja A6-3670K. Nopeamman mallin neljä ydintä on kellotettu 3,0:n GHz:n taajuudelle ja hitaampi malli toimii 2,7 GHz:n taajuudella. Kumpikaan malli ei sisällä TurboCore-toimintoa.

2 KOMMENTTIA

JonzeFin1/2

voi turhuus näiden AMD:n vehkeiden kans

sidrend2/2

Originally posted by JonzeFin:

voi turhuus näiden AMD:n vehkeiden kans

puhuu taas yksi "minähän en amd:tä osta" tyyppi? :D No joo.. kerroinlukottomat aput tuntuu kyl oudoilta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki