AfterDawn logo

AfterDawnin toimittamaa sisältöä myös Forum24-kaupunkilehteen

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
15 kommenttia

AfterDawn ja oululainen kaupunkilehti Forum24 aloittavat ensi viikolla yhteistyön. Yhteistyö tuo Forum24 -lehteen AfterDawnin toimittaman teknologiaan keskittyvän DigiMaailma -osion.

Ensimmäisen kerran DigiMaailma-osio ilmestyy Forum24:ssä ensi viikon torstaina (8.9.2011) ja osiota tullaan julkaisemaan kerran kuukaudessa. Ensimmäisen DigiMaailma-osion teemaksi on valittu älypuhelimet. DigiMaailma-osioon liittyvät jutut julkaistaan myös AfterDawnin verkkosivuilla.

Forum24 on Oulun alueen johtava kaupunkilehti, jota jaellaan Oulussa ja ympäristökunnissa. Lehden levikki on n. 94'000 kappaletta.

Lehdistötiedote

15 KOMMENTTIA

ep_1/15

Hienoa! Sääli vain etten asu Oulussa. Miksette aloita itse vaikka kuukausittaisin ilmestyvää aikakauslehteä tai voisihan se lehti ilmestyä esim. vain kolmen kuukauden väleinkin. Tällä olisi sellaiselle mikrohitin kilpailijalle yksi tilaaja.

dRD2/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

Hienoa! Sääli vain etten asu Oulussa.

Ei huolta, digipaperiversio tulee F24:n sivuille (ilmaiseksi) ja samat jutut tullaan julkaisemaan myös AfterDawnissa. Toivottavasti tuo "aikakauslehtimäinen" kokonaisuus kiinnostaa - meillähän ei ole mitään hajua, haluaako jengi lukea meidän juttuja printtimuodossa vai ei :-)

ep_3/15

En tiedä onko paperinen versio tarpeellinen kun kaiken saa kuitenkin täältä netistä. Järjestäkää kysely niin saatte selville kannattaako oma tehdä lehti.

Plasticma4/15

Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.

Mikrobitissä oli tällaisia palstoja ainakin muutama vuosi sitten. Niitä oli mukava lueskella ja jäi tilauksen päätyttyä kaipaamaan.

ArttuH5N15/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:

Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.

Kannatan ajatusta. Blogi/kolumni, missä ylläpitäjät saisivat kertoa omat näkymyksensä/ottaa kantaa. Jo nyt toki ajoittain näkee ylläpitäjiä ottamassa uutisiin kantaa kommenttiosiossa, mutta näkisin mielelläni enemmän :)

jaska826/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:

Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.

Kannatan ajatusta. Blogi/kolumni, missä ylläpitäjät saisivat kertoa omat näkymyksensä/ottaa kantaa. Jo nyt toki ajoittain näkee ylläpitäjiä ottamassa uutisiin kantaa kommenttiosiossa, mutta näkisin mielelläni enemmän :)

Nimenomaan!

dRD7/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

En tiedä onko paperinen versio tarpeellinen kun kaiken saa kuitenkin täältä netistä.

Joo, tässä onkin ideana se, että kaupunkilehden kautta saadaan kenties sellaista yleisöä, joka ei aktiivisesti seuraa tekniikkaa, mutta joka kuitenkin mielellään aiheesta lukisi. Toivottavasti siis saadaan sisältöä sellaisten silmiin, jotka eivät AfterDawnissa käy, kuin korkeintaan vastauksia etsimässä kysymyksiinsä tms.

ep_8/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jaska82:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:

Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.

Kannatan ajatusta. Blogi/kolumni, missä ylläpitäjät saisivat kertoa omat näkymyksensä/ottaa kantaa. Jo nyt toki ajoittain näkee ylläpitäjiä ottamassa uutisiin kantaa kommenttiosiossa, mutta näkisin mielelläni enemmän :)

Nimenomaan!

Itseasiassa olisi muuten hyvä.

Thor19939/15

Toi blogi idea kuulostaa myös meikäläisen korvaan oikein hyvältä idealt :)
Tottakai kunnon kommentointi ja keskustelu systeemit mukana, koska se on varma, että tommonen herättää paljon keskusteluja (olettaen, että mukana näkyy selvästi kirjoittajan oma mielipide, kuten blogissa pitääkin).

ep_10/15

Itseasiassa jokainen voi pitää oma blogia AD:ssa.
http://oma.afterdawn.com/

Tuoltahan löytyy varmaankin myös ylläpitäjien blogit jos on.

dRD11/15

Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).

friis12/15

Ad senkun laajenee, nyt jo printtimuotoon. Onnea uudesta aluevaltauksesta.

Plasticma13/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).

Tuossa uutta,uutiset,ohjelmat, arviot, vastaukset tabien vieressä olisi tilaa ylläpidon blogi osiolle.

Haastavaahan tuo hiukan on keksiä esim joka perjantaille blogijuttu, mutta eiköhän maailmasta sen verran parannettavaa löydy. Ylläpitoakin taitaa olla kasassa sen verran, ettei vuoroperiaatteellakaan "nakki" iskisi kovin tiheään :)

ArttuH5N114/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).

Tuossa uutta,uutiset,ohjelmat, arviot, vastaukset tabien vieressä olisi tilaa ylläpidon blogi osiolle.

Haastavaahan tuo hiukan on keksiä esim joka perjantaille blogijuttu, mutta eiköhän maailmasta sen verran parannettavaa löydy. Ylläpitoakin taitaa olla kasassa sen verran, ettei vuoroperiaatteellakaan "nakki" iskisi kovin tiheään :)

Itse sanoisin, että blogille ei kannattaisi laittaa mitään aikarajaa, vaan kirjoituksia julkaistaisiin, kun siihen on syytä. (Esim. kommentointi alaa kohahduttavasta uutisesta, tuotejulkistuksesta yms.) Tai kun juttu sattuu vain valmistumaan.

ep_15/15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).

Tuossa uutta,uutiset,ohjelmat, arviot, vastaukset tabien vieressä olisi tilaa ylläpidon blogi osiolle.

Haastavaahan tuo hiukan on keksiä esim joka perjantaille blogijuttu, mutta eiköhän maailmasta sen verran parannettavaa löydy. Ylläpitoakin taitaa olla kasassa sen verran, ettei vuoroperiaatteellakaan "nakki" iskisi kovin tiheään :)

Itse sanoisin, että blogille ei kannattaisi laittaa mitään aikarajaa, vaan kirjoituksia julkaistaisiin, kun siihen on syytä. (Esim. kommentointi alaa kohahduttavasta uutisesta, tuotejulkistuksesta yms.) Tai kun juttu sattuu vain valmistumaan.

Jep. Ei mitään paineita ja aikatauluja, vaan juttua silloin kun jotain tulee mieleen. Ei juttuja kannatta väkisin ruveta vääntämään.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT