AfterDawn logo

AMD:n uudet Opteronit tulevat syyskuun 26.?

Panu Roivas Panu Roivas

AMD:n uusien Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien suorittimien julkaisupäivät alkavat pikkuhiljaa tarkentumaan syyskuun tai lokakuun tienoille. Uusimpien tietojen mukaan AMD julkaisisi palvelinpuolen Opteron-suorittimet syyskun 26.

Digitimesin lähteiden mukaan AMD julkaisee Valencia- ja Interlagos-koodinimillä kulkevat Opteron 4200- ja 6200-sarjan palvelinprosessorit syyskuun lopulla. Viime vuoden AMD Analyst Day -tapahtumassa AMD kertoi uusien suorittimien olevan suurin muutos x86-palvelimissa kymmeneen vuoteen. AMD:n mukaan uudet suorittimet tarjoavat 50% lisää throughput-tehoa.

Työpöytäpuolen suorittimia odotetaan julkaistavaksi syyskuun 19., mutta kyseessä saattaa olla pelkkä paperijulkaisu, ja varsinainen saatavuus jää lokakuun puolelle.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki