AfterDawn logo

SteelSeries julkaisi laitesarjan Diablo III -teemalla

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Tanskalainen erityisesti pelaajille suunnatuista lisälaitteistaan tuttu SteelSeries on tuomassa markkinoille Diablo III -teemalla varustetun laitesarjan. Jos pelin odottaminen alkaa jo vaikuttaa epätoivoiselta, voi pientä lohdutusta yrittää hakea hankkimalla itselleen Diablo III -brändätyt kuulokkeet, hiiren tai vaikka barbaarihahmolla varustetun hiirimaton.

Olennainen osa Diablo-pelejä on raivoisa hiiren napsutus ja SteelSeries takaa hiiren kestävän ainakin 10 miljoonan klikkauksen verran. Hiiri toimii molemmilla käsillä käytettynä ja se sisältää yhteensä seitsemän nappulaa. Hiirestä löytyy "demoninpunainen" taustavalo, jonka saa halutessaan sykkimään hitaammin tai nopeammin (ja toivottavasti myös kokonaan pois). Hintaa hiirelle kertyy 70 euron verran.

Hiiren alle voi halutessaan hankkia hiirimaton, joka on kuvitettu joko Barbaarin tai Witch-doctorin hahmoilla. Hinta on 15 euroa.


Sarjaan kuuluvat kuulokkeet ovat suljettua tyyppiä ja äänenpainetta tuottavat 50mm elementit. Kuulokkeista löytyy ulosvedettävä mikrofoni ja sama demoninpunainen valaistus sekä kolme erilaista välkkymisnopeutta. Kuulokkeiden hinta on tietojen mukaan 120 euroa.

2 KOMMENTTIA

taatudi1/2

Olenko pahasti väärässä vai ovatko nou kuulokkeet Siperia V kakkoset eri värityksellä ja punaisilla ledeillä?

Muff772/2

@1 Näyttävät kyllä aika samoilta loppujen lopuksi. Omia tuossa tuijottelin tuon kuvan vieressä. Ehkä enemmän pehmustetut ja parempi äänenlaatu.
Barbaari-hiirimatto olis kyllä kova sana. Täytyypi joskus tuollainenkin hankkia ;)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki