AfterDawn logo

Sony: Emme puhuneet PlayStation 4:stä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Viihdejätti Sonyn talousjohtaja Masaru Kato on Wall Street Journalille antamassaan haastattelussa selventänyt aiemmin viime viikolla sijoittajapuhelussa antamiaan lausuntoja. Katon mukaan hän ei puhunut PlayStation 4 -konsolin kehityksestä, vaan Sonyn tulevasta NGP-käsikonsolista.

Sonyn tutkimus- ja kehitysinvestoinnit ovat olleet kolme vuotta laskussa, mutta menoarvioiden mukaan kehityskustannukset nousevat tänä vuonna. Eräs analyytikko kysyi sijoittajapuhelussa syytä tähän. Katon mukaan syynä on kehitteillä oleva "tulevaisuuden alusta", joka tulkittiin laajasti mediassa PlayStation 4:ksi. Katon mukaan tämä on väärä tulkinta, sillä hän tarkoitti NGP-käsikonsolia, joka julkaistaan tämän vuoden aikana.

Lausunnossaan hän kuitenkin niputtaa oudolla tavalla PS3:n ja kehitteillä olevan käsikonsolin. Wall Street Journalin mukaan hänen alkuperäinen vastaus kuului näin:

Mitä kotikonsoleihin tulee, niin PS3:lla on vielä elinkaarta jäljellä. Tämä on kuitenkin alustabisnestä, joten kehitystyö tulevaisuuden alustojen suhteen on käynnissä – en voi kuitenkaan kertoa mitä julkaisemme ja koska.

Katon mukaan kaikki muu lausunnossa oli vain "yleistä jaarittelua".

1 KOMMENTTI

ArttuH5N11/1

Lainaus:

Katon mukaan kaikki muu lausunnossa oli vain "yleistä jaarittelua"


Ainakin sitä ollaan rehellisiä tuon suhteen :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT