AfterDawn logo

Samsung esitteli Galaxy Tab 10.1:n

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

Samsungin Galaxy Tab on iPadin ohella yksi tämän hetken suosituimmista tablet-laitteista. Samsung on kuitenkin valmistelemassa 7-tuumaiselle Galaxy Tabille seuraajaa, ja tällä kertaa vuorossa on 10,1 tuuman näytöllä varustettu Galaxy Tab 10.1 (P7100).

Uusi Galaxy tab 10.1 käyttää Nvidian kaksiytimistä Tegra 2 SoC-piirä ja käyttöjärjestelmänä siinä on puhdas Android 3.0 (Honeycomb). Laitteessa on 8 megapikselin kamera selkäpuolella ja 2 megapikselin kamera videokeskusteluita varten. 10,1 tuuman TFT-näytön resoluutio on 1280x800. Painoa laitteella on 600g, joten se on hieman iPadia kevyempi.

Galaxy Tab 10.1 tulee markkinoille maaliskuussa Aasiassa ja Euroopassa kahtena eri versiona 16 ja 32 Gt muistimäärillä, mutta hinnoittelusta ei ole vielä tietoa. Varmaa on kuitenkin se, että sille tulee löytymään useita kilpailijoita joista myös löytyy Honeycomb, Tegra 2 ja 10,1 tuuman näyttö, kuten Motorolan Xoom.Engadget pääsi kuvaamaan uutta Galaxy Tabia luonnossa

2 KOMMENTTIA

Thimon1/2

Miksi muualla puhutaan Galaxy Tab II:stä ja täällä sen nimi on Galaxy Tab 10,1? Pistää vaan silmää.

Eriol2/2

Galaxy Tab II -nimeä käytettiin ennen kuin Samsung virallisesti julkisti sen. Samsung käyttää lehdistötiedotteessa nimeä "Samsung GALAXY Tab 10.1 (Model: P7100)"

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT