AfterDawn logo

Minecraftia myyty miljoona kappaletta

Teemu Laitila Teemu Laitila
7 kommenttia

Minecraft-pelin kehittäjä Markus "Notch" Persson on ilmoittanut blogissaan, että peli on saavuttanut miljoonan myydyn kappaleen rajan. Peli julkaistiin vajaa kaksi vuotta sitten ja viimeisin versio on 1.2, joka on vielä beta-leimalla varustettu.

Miljoonan kappaleen myyntiluvut ovat huomattava saavutus, sillä pelillä ei ole virallista julkaisijaa eikä sitä ole mainostettu millään tavalla. Minecraftia kehittää Persson peliä varten perustamansa yhtiön Mojangin puitteissa. Pelin Alpa-versio oli aiemmin saatavilla 10 euron hintaan, mutta uusimman version hinta on 14 euroa.

Minecraft on 3D-peli, jossa ideana on rakentaa ja tutkia teksturoiduista kuutioista koostuvaa maailmaa. Peli mahdollistaa monimutkaistenkin rakennelmien kehittämisen ja esimerkiksi loogisten porttien ja virtapiirin tyyppisten mekaniikoiden käytön osana rakennuksia.

7 KOMMENTTIA

Bluejack1/7

Lainaus:

Miljoonan kappaleen myyntiluvut ovat huomattava saavutus, sillä pelillä ei ole virallista julkaisijaa eikä sitä ole mainostettu millään tavalla

Onhan tähän nyt sanottava ainakin OHO!

xxwavx1122/7

YEEEEEEEEEEEEEA!


marcoboy3/7

Yksi harvoja koukuttavia pelejä vuosiin! Onnea vaan :)

Arzgahhh4/7

Olihan tuo aika koukuttava ekalla kerralla...

xxwavx1125/7

Jos käy tylsäksi niin menkää SMP...

TuPP36/7

Kyllä se käyttäjien mainostus esim. Youtubessa lyö kaikki kampanjat, varsinkin tämän tyyppisessä luovuutta korostavassa pelissä käyttäjien oma mainostus on todella vaikuttavaa.

"alpa" typo tekstissä.

Guarded7/7

Ja 3D-lasit päässä pystyy pelata ku menee asetuksii ja valkkaa "3D Analygraph: ON", tulee aika huikee efektit :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT