AfterDawn logo

PS3:n hinnanalennus korvataan Bundle-paketeilla?

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
7 kommenttia

Analyytikot ja pelitalot ovat vaatineet Sonya laskemaan PlayStation 3 -pelikonsolin hintaa jo pidemmän aikaa.

Sony ei ole vielä kommentoinut mahdollisia hinnanalennuksia, mutta Joystiq-verkkojulkaisun saamien tietojen mukaan Yhdysvaltojen markkinoille on tulossa uusi Bundle-paketti, josta 80 gigatavun kiintolevyllä varustetun PlayStation 3 -pelikonsolin lisäksi löytyvät MotorStorm- ja Resistance: Fall of Man -pelit.

Kyseisen paketin suositushinta Yhdysvalloissa on nykyisten tietojen mukaan 399 dollaria ja se tulee huhujen mukaan myyntiin tämän kuun 29. päivä eli heti ensi-viikolla käynnistyvien Game Developers Conference -messujen jälkeen. Täten Sony tiedottanee uudesta Bundlesta virallisesti vasta ensi viikolla.


Näiden huhujen valossa hinnanalennuksia ei siis olisi odotettavissa tai ne jäisivät hyvin pieniksi, sillä MotorStorm ja Resistance: Fall of Man ovat molemmat nykyään edullisia Platinum-julkaisuja ja PS3:n nykyinen suositushinta Yhdysvalloissa on 399 dollaria.

Sony on aiemmin julkaissut erilaisia Bundle-paketteja eri markkina-alueilla, joten Eurooppa saattaa jäädä kokonaan ilman uusia Bundle-paketteja tai paketin mukana tulevat pelit saattavat vaihtua toisiin.

7 KOMMENTTIA

kari591/7

Tiputtaisivat nyt hintaa että sais makkariinkin BD-soittimen :)

nahkis_2/7

Eipä tuo ominaisuuksin nähden mielestäni edes kovin kallis ole...Ja jos tuo 399$ arvoinen bundle tulee myös eurooppaan, kuitenkin täällä sen hinta on 399€ :P

kari593/7

Ei se ole kallis mutta kun on jo yksi mistä maksoin yli 600€ niin vois toisen saada jollain 300:lla!

zipzap4/7

Poistettu

Herlokki5/7

Ettei vaan ole uutisessa virhe, ja sotkettu tähän vanhaan eurobundleen? Pikkusen saa jenkit ummehtunutta pelattavaa pakettiinsa, jos on totta tuo, eikä typo. Rahallinen arvo enintään jotain 20 taalaa yhteensä. Killzone2:n olis ollu vähän räväyttävämpi veto.

ville7776/7

Joo eikö nuo pelit ollu bundlessa jo sillonn ku kone julkastiin?

Yesse7/7

Ei PS3 tuu omassa huoneessa näkymään kunnes hinta tippuu alle 330€.En usko, että sille muutenkaan olisi tarvetta kun löytyy Xbox360 ja kohta bluray asema koneessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT