AfterDawn logo

Xbox Liven ilmaiseksi peliksi varmistui Undertow

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
6 kommenttia

Joulun jälkeen Xbox Live -palvelun kasvaneet käyttäjämäärät aiheuttivat ongelmia palvelun toiminnalle, jonka seurauksena Microsoft lupasi kaikille Xbox 360 -konsolin omistajille hyvityksenä ilmaisen Xbox Live Arcade -pelin.

Microsoft ei tuolloin vielä paljastanut minkä pelin kuluttajat tulevat saamaan, mutta nyt Microsoft on vahvistanut, että kuluttajat voivat ladata ilmaiseksi Undertow-pelin.

Undertowin voi ladata maksutta tämän viikon keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana, jonka jälkeen pelin ostaminen maksaa jälleen 800 Microsoft Points -pistettä. Pelin jo omistavat henkilöt voivat ottaa yhteyttä Xbox Liven tukipalveluun, josta he saavat tietoa mahdollisesta hyvityksestä, jonka tarkempia tietoja ei ole kuitenkaan paljastettu.

6 KOMMENTTIA

iiccu1/6

Jaa-a...hienoa että peli saadaan. Mitenköhän vaan itselleni käy kun konsoli lähti korjaukseen enkä takuulla saa sitä ennen sunnuntaita takaisin. Taitaa taas jäädä luu käteen :(

Pitänee soitella asiasta tukeen jos vaikka laittaisivat sen sinne kovalevylle valmiiksi tms...

Ja sitten vois vaikka lotota...

arcanix2/6

Korjaukseen ei saa lähettää mitään muuta kuin itse konsolin ilman mitään muita osia. Jos jätit kovon paikalleen niin huonoimmassa tapauksessa se konsoli tulee ilman kovoa takaisin.

thejammy3/6

paljonkas live:llä on käyttäjii? mitenköhän mikkisoftan kaistat kestää kun kaikki menee yhtäaika latamaan tuota... siitäpä saadaankin sitten uus korvaus vaade.

ddouble4/6

no eipä tuo ole kuin 49mb iso

johtajat5/6

Koskahan kyseisen pelin voi ladata ilmaiseksi? Yrittää kovasti vaatia Microsoft Pointseja, kun yrittää ladata kyseistä peliä.

Fantti6/6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtajat:

Koskahan kyseisen pelin voi ladata ilmaiseksi? Yrittää kovasti vaatia Microsoft Pointseja, kun yrittää ladata kyseistä peliä.

Ainakin nyt oli muuttunut hinnaksi "free" kun kello 11.56 latasin sen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT