AfterDawn logo

Jay-Z johtamaan Applen levy-yhtiötä?

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
2 kommenttia

Macworld-tapahtuman lähestyessä Appleen liittyvät huhut ja juorut lisääntyvät huomattavasti ja uusimpien huhujen mukaan Apple olisi perustamassa omaa levy-yhtiötä rap-artisti Jay-Z:n kanssa.

Jay-Z ilmoitti jouluna jättävänsä Def Jam -levy-yhtiön johtotehtävät, mutta tällä hetkellä ei ole varmuutta siitä johtuiko Jay-Z:n lähtö Applen tulevasta levy-yhtiöstä.

Jos huhut osoittautuvat todeksi, tullaan uudesta levy-yhtiöistä tiedottamaan Macworld-tapahtumassa. Uuden levy-yhtiön nimi ja mahdollisesti mukaan liittyvät artistit ja yhtyeet ovat toistaiseksi vain arvailujen varassa, mutta Apple voi käyttää Apple-nimeä myös levy-yhtiöllään, sillä se osti viime vuonna Beatlesien vuonna 1968 perustamalta Apple Corps Ltd. -levy-yhtiöltä kaikki oikeudet Apple-nimeen sekä siihen liittyviin tavaramerkkeihin ja logoihin.

Applen mahdollinen levy-yhtiö käyttänee musiikin myymiseen ainakin iTunesia. Levy-yhtiön kappaleita olisi myös mahdollista jaella Applen iPod-soittimissa ja iPhone-puhelimissa, mutta nähtäväksi jää löytyykö levy-yhtiön artisteja jatkossa myös muista internetin latauspalveluista kuten Amazonin musiikkikaupasta.


Lähteet:
Boy Genius Report
Gizmodo

2 KOMMENTTIA

Tarmo781/2

Toivottavasti keskittyvät nykyaikaisiin jakelukanaviin (internet) ja tekevät halvalla musiikkia. Halpuus on kyllä turha toive Applen kohdalla.

j162/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tarmo78:

Toivottavasti keskittyvät nykyaikaisiin jakelukanaviin (internet) ja tekevät halvalla musiikkia. Halpuus on kyllä turha toive Applen kohdalla.


Tekisivät edes hyvää muusikkia niin siitä voisi maksaakin. Meinaan että ei halpaa, mutta laatukamaa edullisesti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT