AfterDawn logo

PSP:n videolatauspalvelu aloitti Japanissa

Ilkka Ketola Ilkka Ketola
4 kommenttia

Sony on avannut japanilaisille asiakkailleen palvelun, jonka kautta voi ladata videoita PlayStation Portable eli PSP-käsikonsolille. Videot ovat vielä alkuvaiheessa ilmaisia, mutta myöhemmin palvelusta on tarkoitus tehdä ainakin osittain maksullinen.

Portable TV -nimen saanutta uutuuspalvelua pyörittää Sonyn oma palveluntarjoaja So-net. Palvelu käyttää hyväksi tänään julkaistun firmware-päivityksen (versio 2.0) mukana tullutta mahdollisuutta toistaa korkealaatuisia H.264-formaatin videoita.

Portable TV -palvelun sisälstöä pääsee selaamaan vasta lisätyn verkkoselaimen avulla. Alkuvaiheessa tarjolla on noin 100 ilmaista videopätkää. Valikoimissa on niin trailereita kuin independent-yhtiöiden tekemiä elokuvia.

Jatkossa valikoimaa on tarkoitus laajentaa maksulliseen suuntaan, jolloin mukaan tulee TV-sarjojen jaksoja, elokuvia sekä musiikkivideoita. Tulevien latausten hinnoittelusta ei ole vielä annettu mitään tietoja.

Firmware-päivityksen yhteydessä PSP:een lisättiin myös tuki ATRAC3plus-formaatille, jota Sonyn oma verkkomusiikkikauppa Connect käyttää. Connect-palvelusta ostetun musiikin soittaminen siis onnistuu nyt myös PSP:llä, tässä vaiheessa laitteella ei kuitenkaan pääse suoraan selamaan musiikkikaupan valikoimia.


Lähde:
GameIndustry.biz

4 KOMMENTTIA

oxygenol1/4

Todella hienoa sonyn kannalta :)
Jos leffojen lopullinen hinta putoaa siihen 5-10 € niin voisi jo harkita tuon laitteen ostamista, kunhan hinta putoaa siihen 200€ ensinnäkin.

arcanix2/4

Tää on ainoastaan sonyn juoni. Viedo on tuettua vain 2.0 psp:llä, jossa ei toimi homebrew:t.

LaLLi803/4

Ovat ainakin oikean formaatin valinneet kun ovat tuon H.264:n ottaneet. Kehitys kehittyy.
Ymmärrettävää kun yrittävät estellä Homebrew softan käytön samalla...eivät halua mitään oikeusjuttuja käsiinsä waretuksen kannustamisesta.

yuni4/4

niinpä ^

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT