Disney+:n hittisarjasta tulossa toinen tuotantokausi

Disney+:n hittisarjasta tulossa toinen tuotantokausi
Star Wars -maailmaan sijoittuva TV-sarja The Mandalorian saa jatkoa lokakuussa Disney+:ssa julkaistavalla toisella tuotantokaudella. Sarja on ollut jymymenestys ja etenkin sarjassa esiintyvä Baby Yoda on kerännyt ympärilleen suuren fanikunnan.

Sarja lienee ollut yksistään yksi suurimmista syistä, miksi Disney+:n tilaajamäärät ovat kasvaneet häkellyttävää tahtia. Tulosjulkaisun yhteydessä Disney paljasti, että suoratoistopalvelulla on 28 miljoonaa tilaajaa. Toinen tuotantokausi The Mandalorian -sarjasta varmistanee sen, etteivät tilaajamäärät notkahda kovin nopeasti.Uuden kauden lisäksi Disney pitää mahdollisena, että se tuottaa erillisiä sisältöjä sarjassa nähtävistä hahmoista.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. helmikuuta, 2020 16:39
Tägit
Disney Disney+ suoratoisto
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud