PewDiePie saavutti 100 miljoonaa tilaajaa

PewDiePie saavutti 100 miljoonaa tilaajaa
Felix Kjellberg eli PewDiePie on kiistatta menestynein tubettaja, mistä hyvänä muistutuksena hänen saavuttama uusi rajapyykki: hänen kanavallaan on jo yli 100 miljoona tilaajaa. Harva isolla rahalla tuotettu verkkopalvelukaan pääsee yhtä suuriin käyttäjämääriin.

Kukaan muu tubettaja ei ole onnistunut hankkimaan kanavalleen yli sataa miljoonaa tilaajaa, joten PewDiePie on lajissaan ensimmäinen. Sen sijaan intialaisen viihdejätti T-Seriesin kanava ylsi 100 miljoonaan tilaajaan jo toukokuussa, mutta se ei ole yhden yksilön pyörittämä kanava joten kanavia ei voitane laittaa samaan kastiin vaikka PewDiePie ja T-Series kilpailivatkin suurimman kanavan herruudesta aikaisemmin.
Pelivideoilla maineeseen noussut PewDiePie kertoo olevansa häkeltynyt rajapyykin rikkoutumisesta. Ennen YouTubea Kjellberg kertoo olleensa tavallinen poika, jolla ei ollut yhtään ystävää. YouTube muutti hänen maailmansa täysin, sillä nykyisin valtava määrä ihmisiä on kiinnostunut Kjellbergin tekemisistä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. elokuuta, 2019 8:28
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
YouTube PewDiePie
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud