Netflix kysyy lupia outoihin asioihin – Tässä ehkä syy

Netflix kysyy lupia outoihin asioihin – Tässä ehkä syy
Netflix on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa hämmennystä, kun Twitterissä on alkanut levitä ruutukaappauksia suoratoistopalvelun lähettämästä pyynnöstä päästä käsiksi laitteen fyysiseen aktiivisuuteen. Netflixin tilaajia on ihmetyttänyt se, että minkä ihmeen takia palvelun pitäisi saada tietoa laitteen fyysisestä tilasta.

Ihmettelyihin Netflix on vastannut melko ympäripyöreällä lausunnolla, jonka mukaan palvelu halua kehittää Netflixiä liikkeessä katsovien tilaajien katselukokemusta. Netflixiä siis kiinnostanee kuinka paljon, missä ja miten palvelua käytetään työ- tai lomamatkoilla. Netflixiä voi myös kiinnostaa miten se voi ehkäistä matkan varrella sattuvia bufferointiongelmia.Toistaiseksi Netflix kuitenkin vain testaa tietojen hyödyntämistä, joten kaikilta käyttäjiltä palvelu ei lupaa kysy.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. elokuuta, 2019 18:30
Tägit
Netflix suoratoisto
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • SFOS (vahvistamaton)

    Sitten kun vielä nämä ohjelmat toimisi vaikkei sitä lupaa anna.

    1.8.2019 20:44 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud