AfterDawn logo

Logitech julkaisi matalaprofiilisen Signature Slim K950 -näppäimistön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkaisi Signature Slim K950 -näppäimistön, joka sopii niin päivätyöhön kuin kotitoimiston askareisiin.

Signature Slim K950 on matalaprofiilinen ja täysikokoinen eli siinä on myös numeronäppäimistö.

Näppäimistö hyödyntää kierrätysmuovia 62 prosentin edestä grafiitinharmaassa ja 48 prosentin edestä luonnonvalkoisessa mallissa.

Avattavilla jalaksilla voidaan säätää näppäimistön kallistuskulmaa. Näppäimistön langaton yhteys toimii sekä Logi Bolt -vastaanottimella että Bluetooth-yhteydellä.

Näppäimistö on yhteensopiva useimpien tietokone- ja mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa. Näppäimistö voidaan yhdistää kolmeen laitteeseen ja näiden välillä voi helposti vaihtaa.

Langaton näppäimistö saa virtansa paristoista, joista riittää virtaa tavallisessa käytössä jopa kolmen vuoden ajaksi.

Taustavalaistusta näppäimissä ei ole.

Erilaisten räätälöitävien Smart Actions -pikatoimintojen lisäksi näppäimistöstä löytyvät äänenvoimakkuuden säädin, toisto- ja tauotuspainikkeet sekä mykistystoiminto.


Smart Actions -pikatoiminnot esiteltiin yhdessä MX Keys S -näppäimistön kanssa, jota Signature Slim K950 pitkälti muistuttaa.

MX Keys S -näppäimistö sisältää ladattavan akun ja taustavalaistuksen.

Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja Logitech Signature Slim -yhdistelmäpaketti hiiren kanssa tulevat myyntiin välittömästi grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena 89 ja 119 euron kuluttajahinnoin.

MX Keys S puolestaan maksaa yli 100 euroa pelkän näppäimistön osalta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki