AfterDawn logo

Chromecast with Google TV -laitteelle päivitys: Fast Pair -yhteys

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Chromecast with Google TV 4K -laite on saanut uuden päivityksen käyttöjärjestelmään.

Uusi versio on nimeltään STTE.231215.005, ja sen koko on 169 megatavua. Uusi versio tuo mukanaan tammikuun tietoturvapäivityksen sekä korjauksia ja muita päivityksiä suorituskykyyn.

9to5Google.com -sivuston mukaan päivitys tuo kuitenkin merkittävän ominaisuuden mukanaan, sillä Chromecast with Google TV -laite sai nyt Fast Pair -tuen.

Sivuston mukaan tätä tekniikkaa tukevat kuulokkeet on nyt helppo ja nopea yhdistää laitteeseen. Kun laite havaitsee Fast Pair -pikaparitusta tukevat kuulokkeet, television näytölle ilmestyy ponnahdusikkuna kuulokkeiden yhdistämiseksi.

Chromecast with Google TV antaa myös ilmoituksen, kun aiemmin yhdistetyt langattomat kuulokkeet ovat saatavilla ja liitettävissä Chromecastiin.

Yläkulmasta avautuvaan pikavalikkoon on lisätty uusi valikko äänen ulostulon vaihtamiselle. Tämän valikon kautta voi helposti vaihtaa äänen ulostulon esimerkiksi television kaiuttimiin tai kuulokkeisiin.


9to5Google.com -sivuston mukaan uudistuksen on nyt lisätty Chromecast with Google TV 4K -laitteeseen, mutta itse en pystynyt näitä vahvistamaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki