AfterDawn logo

Euroopan yleisradiounioni julkaisi oman urheiluun keskittyvän suoratoistopalvelun

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Euroopan yleisradiounioni (European Broadcasting Union, EBU) julkaisi urheiluun keskittyvän suoratoistopalvelun, joka on käytettävissä ilmaiseksi.

Suoratoistopalvelu käyttää nimeä Eurovision Sport ja se on käytettävissä osoitteessa eurovisionsport.com. Lisäksi palvelusta löytyy sovellus Androidille ja iOS:lle. Myöhemmin palvelu on luvassa myös älytelevisioille ja tietyille FAST-kanaville.

Sisältöä toistetaan HD-laadulla ja samalta tililtä voi katsella eri laitteilla samanaikaisesti eri kilpailuja. Selostus toteutetaan englanniksi.

EBUn mukaan luvassa on tuhansia tunteja sisältöä monenlaisista tapahtumista yhden alustan kautta. Yleisö voi nauttia laajasta valikoimasta olympialajeja yleisurheilusta voimisteluun, hiihtoon, uintiin ja moniin muihin.

Ensimmäisenä uudella alustalla voi katsella Dohan uinnin maailmanmestaruuskilpailuja (2. - 18. helmikuuta), Tšekin ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailuja (7. - 18. helmikuuta) ja Glasgow'n yleisurheilun sisäratojen maailmanmestaruuskilpailuja (1. - 3. maaliskuuta).

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.