AfterDawn logo

Venäjä julkaisi oman sähköautonsa, ulkonäkö on hämmentävä

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Venäjän Ukrainaa vastaan aloittaman hyökkäyssodan seurauksena maasta ovat kadonneet lähes kaikki länsimaalaiset autovalmistajat, joka on jättänyt maahan tilaa ja tarvetta uusille ratkaisuille.

Venäjän tekninen ammattikorkeakoulu on luonut maan ensimmäisen sähköauton, jota Venäjä kutsuu ylpeästi "Teslan tappajaksi".

Auto, Avtotor Amber, alkaa rullaamaan tehtaiden tuotantolinjoilta ulos vuoden 2025 aikana, jos Venäjän suunnitelmat ja aikataulut pitävät paikkaansa.

Autossa on tehty muutamia mielenkiintoisia ratkaisuja, sillä siitä puuttuu mm. takaikkuna ja autossa on kaksi latausliitintä, molemmat samalla puolen autoa.

Mutta ehdottomasti eniten huomiota auto on kerännyt osakseen sen varsin ... erikoisen muotoilun ansiosta. osa kuvailee sitä pesukoneen näköiseksi ja osa mediasta kuvailee autoa "autoksi, jota ei ehkä olisi pitänyt julkaista".


Mutta kauneus on toki katsojan silmässä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

extralow1/2

Jos Fiat Multipla ja Datsun 100A saisivat lapsen....

specio2/2

Jos Putin ja Lada saisivat lapsen...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki