AfterDawn logo

Samsungin Self-Repair saapui Suomeen - Galaxy-laitteen voi korjata itse

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Vuoden 2022 kesällä käynnistetty Samsungin Self-Repair -ohjelma on nyt käytettävissä Suomessa ja muissa Euroopan maissa.

Ohjelma tarjoaa Galaxy-käyttäjälle pääsyn alkuperäisiin osiin, joten voit itse vaihtaa näytön, takalasin, latausportit, kaiuttimen, SIM-lokeron sekä sivunäppäimet ja äänenvoimakkuusnäppäimet Galaxy-älypuhelimeesi.

Tuettuja älypuhelimia ovat tällä hetkellä Galaxy 20-, Galaxy S21-, Galaxy S23 -sarjat, Galaxy A05s sekä taittuvanäyttöisistä Galaxy Z Fold5 ja Z Flip5.

Galaxy Book -sarjan käyttäjät voivat korjata kotelon näytön, akun, kosketuslevyn, sormenjälkitunnistimella varustetun virtanäppäimen, kumijalat, tuulettimen ja kaiuttimet muutamiin kannettaviin tietokoneisiin.

Lisäksi Galaxy Tab S9 -sarjan tabletteihin voi vaihtaa painikkeet, SIM-korttiluukun, latausportin ja kaiuttimet.

Tuetut laitteet sekä osat ja niiden hinnat näet täältä. Esimerkiksi Galaxy S23 Ultran takalasi maksaa 52,37 euroa ja korjaussarjan kanssa 81,41 euroa, kun taas Galaxy Z Fold5:n etunäytön vaihtaminen maksaa 108,94 euroa ja korjaussarjan kanssa 143,28 euroa.


Myös Apple avasi juuri vastaavanlaisen omatoimikorjauskauppansa Suomessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT