AfterDawn logo

Logitechin matalaprofiilisessa Pebble Keys 2 -näppäimistössä on hiljaiset ja pyöreät painikkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo myyntiin kompaktit ja langattomat Pebble 2 -oheislaitteet. Sarjaan kuuluvat Pebble Mouse 2 -hiiri ja Pebble Keys 2 -näppäimistö.

Kompaktin muotoilun ansiosta molemmat oheislaitteet sopivat yhtäältä kotiin kuin myös matkakäyttöön tai toimistoon. Molemmat oheislaitteet ovat monipuolisesti yhteensopivia ja yhtäaikaisesti liitettävissä langattomalla Bluetooth-yhteydellä jopa kolmeen eri laitteeseen.

Tämä mahdollistaa rinnakkaisen käytön vaikkapa pöytä- ja kannettavan tietokoneen sekä tablettilaitteen kanssa. Vaihtaminen laitteiden välillä tapahtuu helposti ja nopeasti yhdellä painalluksella.

Laitteiden eri painikkeiden toimintoja voi mukauttaa Logi Options+ -ohjelmistolla. Näihin voidaan määritellä vaikkapa yleisesti käytössä olevia toimintoja tai tietyn ohjelman käynnistäminen.

76 gramman Pebble Mouse 2 M350s sopii muotoilun ansiosta kumpaankin käteen. Soikean pyöristetty muotokieli, pieni koko ja ajattomat värivaihtoehdot tekevät hiirestä kätevän oheislaitteen kaikenlaisille alustoille, Logitech kertoo.


Logitechin mukaan hiiri on hiljainen, sillä sen painallukset ovat lähes äänettömiä. Silent Touch -teknologian ansiosta painikeäänet ovat jopa 90 prosenttia hiljaisemmat kuin tyypillisessä hiiressä.

Yksi AA-paristo tarjoaa virtaa jopa kahdeksi vuodeksi. Pariston sijaan hiiressä voi käyttää myös ladattavaa AA-kokoista akkua.

musta ja valkoinen Pebble 2 hiiri sekä näppäimistö. Näppäimistössä korostuvat pyöreät muodot, sillä näppäimet ovat pyöreitä

Pienikokoisessa langattomassa Pebble Keys 2 K380s -näppäimistössä korostuvat pyöreät muodot. Hiljaisilla ja pyöreillä painikkeilla kirjoittaminen on nopeaa ja miellyttävää. Matalaprofiilisen näppäimistön painallustuntuma muistuttaa pitkälti kannettavien tietokoneiden näppäimistöjä.

Kahdesta AAA-sormiparistosta virtansa saava näppäimistö on vähävirtainen, sillä käyttämättömänä näppäimistö menee automattisesti virransäästötilaan. Tämän ansiosta virtaa riittää yksillä paristoilla jopa kolmen vuoden käyttöön.

Perinteisten paristojen sijasta näppäimistössä voi käyttää myös AAA-kokoisia ladattavia akkuja.

Hiiren ja näppäimistön voi hankkia sekä erikseen että yhdessä molemmat oheislaitteet sisältävänä grafiitinmustana yhdistelmäpakettina. Erikseen myytävää hiirtä on saatavilla grafiitinmustan lisäksi myös roosanpunaisena ja valkoisena vaihtoehtona. Erikseen myytävä näppäimistö on saatavana valkoisena ja grafiitinmustana.

Logitech Pebble Mouse 2 M350s, Logitech Pebble Keys 2 K380s ja Logitech Pebble 2 Combo tulevat myyntiin välittömästi 29,99, 54,99 ja 74,99 euron kuluttajahinnoin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki