AfterDawn logo

Netflixin pelejä voi kohta pelata televisiolla ja tietokoneella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Netflix toi vuoden 2021 aikana saataville ensimmäiset pelit Androidille ja peleihin on tuon jälkeen panostettu runsaasti. Nyt suoratoistojätti tiedottaa, että pian pelejä voi mobiililaitteiden lisäksi pelata muillakin laitteilla.

Näitä muita laitteita ovat tietokoneet ja televisiot.

Netflix on käynnistänyt Kanadassa ja Isossa-Britanniassa testin, jossa muutamaa peliä voi pelata television kautta. Muutaman viikon kuluttua Windows- ja Mac-koneen selaimella voi myös pelata pelejä.

Tietokoneilla pelejä hallitaan näppäimistöllä ja hiirellä, mutta television kautta pelatessa käytetään älypuhelimeen asennettavaa sovellusta. Ilmeisesti ainakaan aluksi pelaaminen ei onnistu oikean Bluetooth-ohjaimen avulla.


Televisiolla pelaaminen onnistuu aluksi seuraavien laitteiden ja alustojen kautta: Amazon Fire TV, Chromecast with Google TV, LG webOS, Nvidia Shield TV, Roku, Samsung Smart TV (Tizen) ja Walmart ONN. Muita alustoja lisätään myöhemmin. Tuettujen laitteiden listalta puuttuvat esimerkiksi Android TV ja Apple TV.

Netflix kertoo, että tämän rajoitetun beetaversion tarkoituksena on testata pelien suoratoistotekniikkaa ja ohjainta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki