AfterDawn logo

Google TV:llä varustettu Xiaomi TV Box S (2nd Gen) maksaa Suomessa 70 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Vuonna 2018 julkistettu Xiaomi TV Box S sai aiemmin tänä vuonna seuraajan ja nyt tämä laite on tullut saataville Suomessa.

Nimeä Xiaomi TV Box S (2nd Gen) käyttävä laite on saatavilla Xiaomin virallisen verkkokaupan kautta Suomessa 69,99 euron hintaan.

Uusi versio käyttää nyt Chromecast with Google TV -laitteen tapaan Google TV -käyttöliittymää, kun vanhemmassa mallissa on Android TV.

Xiaomi TV Box S (2nd Gen) muistuttaa ulkoisesti edeltäjää. Mustan, 142 gramman painoisessa laitteessa on HDMI 2.1 -portti, USB 2.0, ääniliitäntä ja virtaliitäntä. USB-portti tukee muistitikkua tai adapterin kautta langallista nettiä. Laitteessa on myös Bluetooth 5.2, Wifi ja Chromecast.


Mediatoistimen sisällä on Amlogic S905X4 Cortex-A55 -neliydinsuoritin, ARM Mali G31 MP2 -näytönohjain, 2 gigatavua RAMia ja 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Tarkkuutena toimii 4K 60 fps. Tuettuna ovat Dolby Audio, DTS-HD, Dolby Vision ja HDR10+.

Ohjain tukee Bluetoothia, mutta siinä on myös IR-lähetin television tai soundbarin hallitsemista varten. Ohjaimessa on muutama painike toimintoja varten sekä omat painikkeet YouTubelle, Netflixille ja Prime Videolle.

Erilaisten mediatoistimen osalta tarjolla on esimerkiksi viime vuoden lopulla julkaistu Streaming Box 8010, joka maksaa yli 100 euroa ja Googlen Chromecast with Google TV, jota saa noin 69 eurolla.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki