AfterDawn logo

Neljä edullista iFFALCONin televisiota saapui myyntiin Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Gigantti on lisännyt valikoimiinsa neljä iFFALCONin televisiomallia. TCL:n alaisuudessa toimivan valmistajan televisioita ei ilmeisesti ole aiemmin Suomessa myyty.

Gigantti on tuonut myyntiin valmistajan U62 -sarjan televisiot, jotka julkaistiin vuoden 2022 puolella. Mallista löytyy neljä kokovaihtoehtoa, jotka ovat 43, 50, 55 ja 65 tuumaa, ja mallit sijoittuvat edulliseen hintaluokkaan, sillä hinnat alkavat 449 eurosta.

U62 hinnat:

  • 43" U62 - hinta 449 euroa
  • 50" U62 - hinta 549 euroa
  • 55" U62 - hinta 649 euroa
  • 65" U62 - hinta 749 euroa


Näytön tekniikka perustuu LCD-tekniikkaan ja jokainen hyödyntää 4K-tarkkuutta sekä perinteistä 60 hertsin virkistystaajuutta. Televisiot tulevat Micro Dimming -tekniikkaa, joka analysoi sisältöä 1 296 erillisellä alueella ja säätää kirkkautta älykkäästi. Tuettuna ovat myös HLG ja HDR. Äänen osalta löytyy Dolby Audio.

Google TV -järjestelmää hyödyntävistä televisioista löytyy kolme HDMI 2.1 -liitäntää, joista yksi tukee eARCia. Lisäksi tarjolla on yksi USB 2.0 -liitäntä, Bluetooth 5.0, Wifi b/g/n/ac ja Ethernet-liitäntä.

Kolmelta sivulta televisioissa on kapeat reunat, ja television voi kiinnittää myös seinälle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki