AfterDawn logo

Valokuitusen valokuidun myynti aloitettiin Gigantilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Valokuitunen aloitti yhteistyön kodinelektroniikkaketju Gigantin kanssa maaliskuussa. Tämän myötä valokuidun hankinta helpottuu, sillä Valokuitusen tuotteet ja palvelut ovat nyt hankittavissa kaikista Gigantin 42 myymälästä.

Valokuitusen valokuitu perustuu avoimeen palveluun eli asiakkaan ei tarvitse sitoutua yhteen nettiliittymän toimittajaan, vaan laajakaistan ja lisäpalvelut voi valita useiden yritysten valikoimista.

"On ilo päästä tarjoamaan tuotettamme suomalaiskuluttajille nyt myös Gigantin mittavan myymäläverkoston kautta. Valokuitu on paras kiinteä tietoliikenneyhteys, jolla netti ei pätki tai ruuhkaudu. Se on myös pitkäikäinen hankinta, jonka tiedetään kestävän ainakin 50 vuotta. Valokuitusen valokuidun suurin etu on ylivoimaisesti runsain laajakaistapalveluvalikoima. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua yhteen nettiliittymän toimittajaan, vaan laajakaistan ja halutut lisäpalvelut voi valita useiden yritysten valikoimista. Nettiliittymän voi kilpailuttaa ja vaihtaa niin usein kuin haluaa. Valokuitu kuluttaa sähköä satoja kertoja vähemmän kuin mobiilitiedonsiirto, siksi se on tiedonsiirtomuodoista vähiten ympäristöä rasittava ratkaisu", kertoo Valokuitusen myyntijohtaja Tuukka Virtanen.

Gigantti myy valokuitua kuluttaja-asiakkaille sekä yrityksille.


Myynnin lisäksi yhteistyö tarkoittaa, että suomalaisille on luvassa kampanjointia, ostoetuja sekä paikallisaktivointeja ympäri maata.

"On hienoa päästä tarjoamaan tuote asiakkaillemme Valokuitusen kanssa. Valokuitu on meille luontainen jatkumo liittymäratkaisujen tuoteperhettämme ajatellen. Ratkaisukeskeisen palvelun ohella haluamme kasvattaa koko kansan tietoisuutta valokuidusta tehokkaana, pitkäjänteisenä ja vastuullisena tietoliikenneratkaisuna. Panostus valokuituun tuo asiakkaalle muitakin kuin käytännön hyötyjä: se on sijoitus yhteyksien toimivuuteen myös tulevaisuudessa ja kannattava investointi kiinteistön arvoon", kommentoi Gigantin datatuotekategorian myyntipäällikkö Sami Kinnunen.

Lisätietoa valokuidun hankkimisesta, asentamisesta ja muusta saa Gigantin nettisivuilta.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki