AfterDawn logo

YouTube Music tarjoaa uuden katsauksen käyttäjien lempimusiikkiin

Matti Robinson Matti Robinson

YouTube Music tarjoaa nyt käyttäjilleen katsauksen talven 2023 kuunteluihin. Spotifyn suositun vuosittaisen Wrapped-kampanjan tavoin, Googlen omistama musiikkipalvelu jakaa kuuntelijoille tietoa heidän suosikkimusiikistaan ja musiikkitottumuksista.

Katsaus, joka kantaa nimeä Winter Recap, paljastaa käyttäjille heidän suosituimmat kappaleet, albumit ja artistit. Samalla se arvioi myös kuuntelijan tyyliä ja makua, ja kertoo millaisena kuuntelijana se käyttäjää pitää.

Näiden tietojen lisäksi Winter Recap tarjoaa myös aitoa hyötyä uuden musiikin etsimisessä. Musiikkitottumusten perusteella sen myötä käyttäjät saavat tottumusten ja lempiartistien mukaan luotuja soittolistoja.

Käyttäjät voivat löytää Winter Recap -katsauksen avaamalla sovelluksen, jossa katusaksen pitäisi olla näkyvällä paikalla, mikäli se on saatavilla. Jos linkkiä ei näy, niin katsauksen voi löytää tilin kautta, jossa pitäisi olla linkki katsaukseen.

Sovellus visualisoi keräämän datan käyttäjälle, jota voi jakaa helposti sosiaalisessa mediassa, ja tarjoaa linkit luotuihin soittolistoihin. Lisäksi palvelu integroi Google Kuvat -palvelun kanssa ja tarjoaa yhdistelmän kuvia ja sen hetkistä suosikkimusiikkia.


Googlen julkaisee katsauksia Spotifystä poiketen useamman kerran vuodessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT