AfterDawn logo

Logitech toi myyntiin korvien mukaan muotoutuvat pelikuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech on tuonut Suomessa myyntiin syyskuussa julkistetut täyslangattomat Logitech G FITS -pelikuulokkeet.

Nämä kyseiset nappikuulokkeet eroavat monista muista nappikuulokkeista parilla tavalla.

Logitech G FITS -kuulokkeet hyödyntävät LIGHTFORM-teknologiaa, jolla kuulokkeiden korvatulpat muotoutuvat käyttäjänsä korvakäytävän mukaisiksi. Näin voidaan taata sekä täydellinen käyttömukavuus että passiivinen ulkoisten äänten vaimennus.

Kuulokkeiden käyttöönoton yhteydessä niiden omalla sovelluksella voidaan aktivoida kuulokkeiden yhdysrakenteiset led-valot, jotka kovettavat kuulokkeiden geelipehmusteet korvan muotoon paikoilleen asetettuna.

Toinen erottavat tekijä on Logitechin oman LIGHTSPEED-tekniikan käyttö, jonka myötä viive kuulokkeiden ja tietokoneen välillä on pienempi. Tekniikan käyttöä varten koneeseen tai muuhun laitteeseen liitetään LIGHTSPEED-vastaanotin joko USB-A- tai USB-C-liittimellä.

Tarjolla on myös perinteinen Bluetooth-yhteys esimerkiksi mobiililaitteita varten.


LIGHTSPEED-yhteydellä kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella jopa seitsemäksi käyttötunniksi ja latauskotelosta saa lisävirtaa kahdeksaksi tunniksi. Mikäli kuulokkeita käytetään Bluetooth-yhteydellä, käyttöaikaa on yhdellä latauksella kymmeneksi tunniksi, jonka lisäksi latauskotelo tarjoaa virtaa jopa 12 lisätunniksi.

"Nämä ovat alan ensimmäiset korvien mukaan yksilöllisesti räätälöitävät pelikuulokkeet", kommentoi Logitech Gamingin varatoimitusjohtaja Ujesh Desai. "Käyttöönotto ei vaadi kuin napin painalluksen. Sen jälkeen LIGHTFORM-teknologia on valmis muovaamaan kuulokkeiden tulpat täydellisesti käyttäjänsä korvan mukaisiksi. Kun yhdistimme tämän huippunopeaan langattomaan LIGHTSPEED-vastaanottimeen, saimme aikaan laadukkaat ja pelaamisen vaatimuksiin vastaavat tulppakuulokkeet."

Nämä napit ovat ensisijaisesti suunnattu pelaamiseen, mutta Logitechin mukaan ne tarjoavat hyvää kokemusta myös elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun.

Keskusteluja varten kuulokkeissa on keilanmuodostustekniikkaa hyödyntävät mikrofonit, jotka sopivat sekä äänipuheluihin että pelin aikaiseen keskusteluun vaikkapa moninpelejä pelatessa tai pelejä striimatessa.

mustat G Fits pelikuulokkeet keltaisessa kotelossa

Soikean kapselin muotoiset kuulokkeet tulevat myyntiin valkoisena ja mustana. Kuulokkeiden mukana toimitetaan pyöreähkön ovaalimainen säilytysrasia, joka noudattaa samaa väri- ja muotokieltä.

Logitech G FITS -pelikuulokkeet maksavat Suomessa 249 euroa ja ne tulevat saataville heti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki