AfterDawn logo

Elisa Viihde Viaplay -palveluun luvassa urheilulähetysten katselurajoituksia - käyttäjät eivät ole tyytyväisiä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Elisa Viihde Viaplay lähetti keskiviikkona asiakkailleen tiedotteen, jossa ilmoitettiin palvelun tulevasta muutoksesta, joka koskettaa urheilulähetysten katselua.

Muutoksen myötä samaa urheilulähetystä ei enää voi katsoa samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta. Muutoksella Elisa Viihde Viaplay pyrkii vähentämään luvatonta käyttöä eli tilien luvatonta jakamista.

"Tulemme rajoittamaan streamien määrää niin, että samaa live-urheilutapahtumaa voi jatkossa seurata samanaikaisesti vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Et esimerkiksi voi enää katsoa samaa Valioliigan ottelua useammalla kuin yhdellä (1) laitteella. Voit kuitenkin silti katsoa esim. kahta eri Valioliigan ottelua kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti. Muutos toteutetaan helmi-maaliskuun 2023 aikana", Elisa Viihde Viaplayn tiedotteessa kerrotaan.

Muutos ei ole saanut kovinkaan hyvää vastaanottoa.

Muutos vaikuttaa etenkin perheisiin, jotka haluavat katsoa esimerkiksi samaa ottelua eri huoneissa.


Elisa Viihde Viaplay myös aiheutti sekaannusta tiedotteella, sillä otsikossa kerrottiin hintojen muutoksesta, mutta itse tiedotteessa ei. Elisa Viihde Viaplay on vahvistanut sosiaalisessa mediassa, että kyseessä oli virhe eli kuukausimaksuun ei toistaiseksi ole luvassa muutoksia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki