AfterDawn logo

Netissä toimiva Oda aloittaa ruoan kotiinkuljetukset Turussa ja Tampereella vuoden 2023 alussa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Kotiinkuljetuksilla toimiva ruoan verkkokauppa Oda avattiin pääkaupunkiseudulla vuoden 2022 tammikuun lopussa, jonka jälkeen Suomen uusin ruokakauppa on laajentunut myös muualle.

Nyt Oda tiedottaa, että seuraavaksi toimitukset aloitetaan Turussa ja Tampereella. Kotiinkuljetukset käynnistyvät ensi vuoden alussa, mutta tarkempia aikatauluja ei vielä paljastettu.

"Oda kasvaa Suomessa ruoan verkkokaupan markkinaa nopeammin ja olemme vasta muutaman kuukauden täällä toimittuamme saaneet jo noin neljänneksen ruoan kotiinkuljetuksen markkinasta Uudellamaalla. Tämä on varsin hyvä aloitus ottaen huomioon, että Suomen ruokakauppa on Euroopan keskittynein ja tänne on uusien toimijoiden ollut vaikea tulla. Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut laajentua pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, sillä Vantaan tehokkaasta keräilykeskuksestamme pystymme palvelemaan jopa yli 2 miljoonaa asiakasta. Laajentumisemme ottaa nyt aimo harppauksen eteenpäin, sillä aloitamme vuoden 2023 alussa kotiinkuljetukset Turun ja Tampereen alueella", sanoo Odan Suomen-toimitusjohtaja Tobias Niemi.

Odalla ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja, vaan yritys toimittaa ruokaostokset koteihin Vantaalle rakennetusta modernista keräilykeskuksestaan.

Myös Turkuun ja Tampereelle ostokset toimitetaan Vantaan keräilykeskuksesta.


Odan tuotteet saa ostettua netissä Odan nettisivuilta tai käyttämällä sovellusta.

Oda tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisten 3 kuukauden ajan kotiinkuljetukset ilmaiseksi yli 50 euron ostoksille. 3 kuukauden jälkeenkin tarjolla on joka päivä ilmaisia toimitusaikoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT