AfterDawn logo

Pieniä uudistuksia sisältävä Android TV 13 julkaistiin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Google on julkaissut virallisesti Android 13 -version televisioille ja muille Android TV -laitteille, mutta käyttäjien laitteille päivitys tuskin ilmestyy hetkeen, sillä Android 12 versio saapui vasta hiljan Googlen Chromecast with Google TV -laitteelle.

Uusi versio tuo mukanaan muutamia uudistuksia.

Käyttäjät voivat nyt muuttaa tuettujen HDMI-lähteiden oletusresoluutiota ja virkistystaajuutta luotettavamman toistokokemuksen saamiseksi. HDMI-tilamuutokset voivat olla yhteydessä MediaSession-rajapintaan Android TV 13:ssa, mikä voi auttaa joitakin HDMI-laitteita säästämään virtaa tai keskeyttämään sisällön toistamisen HDMI-tilan muuttuessa.

Android 13 TV:n myötä Kuva kuvassa -toimintoa on paranneltu, sillä kehittäjät voivat mukauttaa Kuva kuvassa -toiminnon kuvasuhdetta. Lisäksi fyysiset näppäimistöt toimivat paremmin sovellusten kanssa, mikä auttaa esimerkiksi pelikehittäjiä.


Google myös haluaa, että tulevissa Android TV 13 -laitteissa on vähintään 16 gigatavua tallennustilaa, sillä nykyisissä laitteissa tallennustila saattaa jäädä nopeasti pieneksi. StreamView julkaisi hiljattain Streaming Box 8010 -laitteen, jossa on tallennustilaa 32 gigatavun verran.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki