AfterDawn logo

DJI julkisti Classic-version DJI Mavic 3 -kuvauskopterista

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

DJI julkisti Mavic 3 Classic -kuvauskopterin, joka sijoittuu vuosi sitten julkistetun Mavic 3 -kuvauskopterin alapuolelle.

Classic on kooltaan samanlainen kuin Mavic 3 ja käyttää samaa Hasselbladin kehittämää 4/3 CMOS -kuvasensoria, joka kykenee jopa 5,1K-videotallennukseen ja 20 megapikselin valokuviin.

Classic-versiosta kuitenkin puuttuu isoveljeen verratessa telekamera.

Kopteri lähettää reaaliaikaista videokuvaa 1080p-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella. Ohjaaja voi lennättää kopteria jopa 46 minuuttia yhdellä latauksella enintään 75 kilometrin tuntinopeudella.

Classic myös hyödyntää samaa ActiveTrack 5.0 -tekniikkaa, joka mahdollistaa kohteiden seuraamisen esteitä välttäen sujuvammin kuin koskaan.


DJI Mavic 3 Classic -kuvauskopteriin voi hankkia myös monia lisätarvikkeita.Tarjolla on monipuolinen valikoima säilytys-, lataus- ja suojaustarvikkeita sekä linssejä ja ND-suotimia.

Classic-malli on yhteensopiva monien aiempien Mavic 3 -tarvikkeiden kanssa, kuten DJI RC Pro-, DJI RC- ja DJI RC-N1 -ohjaimien kanssa.

DJI Mavic 3 Classic tulee saataville välittömästi ilman ohjainta, näytöttömän DJI RC-N1-ohjaimen ja näytöllisen DJI RC -ohjaimen kanssa 1 549, 1 649 ja 1 809 euron kuluttajahintoihin.

DJI Fly More Kit -tarvikesetti on saatavana 619 euron kuluttajahintaan. Se sisältää kaksi lisäakkua, niiden 100 watin latausyksikön, 65 watin autolaturin, kuusi roottorilapaa ja kantolaukun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT