AfterDawn logo

Teslalla on nyt 10 000 Supercharger -laturia Euroopassa, Suomikin kasvussa

AfterDawn AfterDawn

Autovalmistaja Tesla kertoi saavuttaneensa 10 000 Tesla Supercharger -latauspisteen määrän Euroopassa.

Latureita on 30 Euroopan maassa ja latausasemia on yli 900. Viidesosa latureista on otettu käyttöön vuoden 2022 aikana, joten kasvutahti on ollut huimaa.

Suomessakin Teslan oma Supercharger -latausverkko kasvaa reipasta tahtia ja latausasemia on tällä hetkellä 19, joissa latauspisteitä on noin 130. Uusimapana Suomesta mukaan liittyi Pellossa oleva latausasema, jossa on tarjolla neljä Teslan Supercharger-latauspistettä.

Kesän ja syksyn aikana latausasemia on Suomessa avattu mm. Jyväskylään, Lappeenrantaan, Kärsämäelle ja Rovaniemelle.

Tesla on avannut latausasemiaan myös muiden kuin Teslan käyttäjille ja Suomessa olevista latausasemista 11 (82 latauspistettä) on avoinna kaikille sähköautoilijoille. Teslan sivujen mukaan seuraavaksi Teslan latauspisteitä avataan Helsinkiin, Joensuuhun ja Lahteen.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki