AfterDawn logo

LG:n 42-tuumainen OLED-televisio muuttuu täysin tasaisesta kaarevaksi napin painalluksella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

LG Electronics julkaisi LG OLED Flex (malli LX3) -television, jonka OLED-paneeli taittuu tarvittaessa tasaisesta kaarevaksi.

Tämä 42-tuumainen televisio voi vaihdella täysin tasaisesta kaarevaan muotoon (900R). Hiljattain myös Corsair esitteli taittuvan pelinäytön, joka on kehitetty yhteistyössä LG Electronicsin kanssa.

Kaukosäätimessä on kaksi esiasetusta, joilla kaarevuuden muuttaminen onnistuu nopeasti. Kaarevuutta voi muuttaa myös manuaalisesti yli 20 eri tasolle.

Gif LG OLED Flex televisiosta taittumassa tasaisesta kaarevaksi

Television jalusta mahdollistaa korkeussäädön ja kallistuksen.

Tasainen televisio sopii paremmin vaikkapa elokuvien katseluun, kun taas kaareva näyttö sopii paremmin konsoli- ja PC-pelaamiseen.


Pelatessa voi käyttää koko 42-tuumaista näyttöä, mutta halutessaan näytöllä olevaa kuvan kokoa voi säätää. Pelaaja voi hyödyntää peleissä 32 tai 27 tuuman kuvaa.

Pelaajille on tuota myös muita ominaisuuksia.

Televisiolla voi katsoa kahta eri sisältöä samanaikaisesti. Esimerkiksi pelatessa voi katsella puhelimen kautta toistuvaa YouTube-videota.

LG OLED Flex sisältää sisäänrakennetut mikrofonin ja 40 watin kaiuttimet. Television USB-porttiin yhdistetyt laitteet, kuten pelikuulokkeet, näppäimistö ja hiiri toimivat PC:n kanssa, joka on yhdistetty televisioon HDMI-kaapelilla.

Kaareva LG OLED Flex televisio jonka näytöllä on pelikuvaa ajopelistä

42-tuumainen televisio hyödyntää 4K-tarkkuutta 16:9-kuvasuhteella ja 120 hertsin virkistystaajuutta. Ominaisuuksien osalta tuettuna ovat VRR (vaihtuva virkistystaajuus), ALLM (matalan viiveen tila), G-Sync, FreeSync Premium ja Dolby Vision. HDMI 2.1 -liitäntöjä löytyy neljä.

Televisio on myös varustettu webOS-käyttöliittymällä, joka tukee esimerkiksi Google Stadia- ja Nvidia GeForce Now-pilvipelipalveluita sekä α (Alpha) 9 Gen 5 -piirillä, joka on myös käytössä muissakin uusissa LG:n televisioissa.

Hintaa tai saatavuutta LG ei vielä paljastanut.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki