AfterDawn logo

Logitech julkisti uusia X-versioita ikonisesta Logitech G502 -pelihiirestä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech päivittää G502 -pelihiirtä kolmella X-versiolla.

Logitech G502 -pelihiiren uusittuja sisarmalleja ovat Logitech G502 X, Logitech G502 X LIGHTSPEED ja Logitech G502 X Plus.

Logitech G502 X LIGHTSPEED ja Logitech G502 X Plus ovat kumpikin langattomia hiiriä. Kaksikon erottaa Plus-mallin kahdeksan led-valon LIGHTSYNC RGB -värivalaistus.


Logitech G502 X on puolestaan langallinen hiiri.

langallinen G502 X pelihiiri pohjasta

G502 X

"Logitech G502 on todellinen pelihiirien ikoni ja tiedämme, että peliyhteisö on toivonut siitä uuden sukupolven versiota", kommentoi Logitech G:n varatoimitusjohtaja Ujesh Desai.

"Annoimme hiirelle uusintakäsittelyn tuomalla mukaan teknologiaa, joka vastaa tämän päivän haasteisiin ja odotuksiin. Uutuudet ovat aiempaa kevyempiä ja hyödyntävät uuden sukupolven ominaisuuksia vaikuttavalla suorituskyvyllä ja hallittavuudella."

Kaikki mallit perustuvat alkuperäiseen muotoiluun, mutta ovat aiempaa kevyempiä. Hiiren pohjasta löytyy PTFE-tassut.

Lisäksi tekniikka on hiirissä päivittynyt.

Hiirissä käytetään äärimmäisen suorituskykyistä ja tarkkaa HERO 25K -anturia, joka kykenee jopa 25 600 pisteen tuumatarkkuuteen.

Kaikissa uutuushiirissä on uusittu, käännettävä ja irrotettava DPI-säädin, joka mahdollistaa erilaiset pelityylit ja otemieltymykset vaivatta. Uusittu kaksitoiminen vierityspainike on entistä hallittavampi ja kevyempi, mutta nopeudeltaan entisen veroinen.

Hiirissä myös hyödynnetään optismekaanisia LIGHTFORCE-kytkimiä. Logitechin mukaan tämä teknologia yhdistää optisten kytkinten nopeuden mekaaniseen painallustuntumaan.


Logitech G502 X LIGHTSPEED ja Logitech G502 X Plus ovat siis langattomia hiiriä. Ne hyödyntävät langatonta LIGHTSPEED-tekniikkaa.

valkoinen G502 X Lightspeed pelihiiri

G502 X LIGHTSPEED

Lataukseen ne hyödyntävät USB-C -liitäntää tai langattomasti Logitech G POWERPLAY -pelihiirimattoa.

Logitech G502 X LIGHTSPEED jaksaa jopa 140 tuntia yhdellä latauksella ja Logitech G502 X Plus 130 tuntia ilman valaistusta.

Logitech G502 X, Logitech G502 X LIGHTSPEED and Logitech G502 X PLUS tulevat myyntiin syyskuussa 89, 149 ja 169 euron kuluttajahinnoin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT