AfterDawn logo

Huawei toi myyntiin 199 euron FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Huawei on tuonut hinnan osalta huippuluokkaan kuuluvat FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet saataville Suomessa.

Kuulokkeissa on panostettu äänentoistoon ja taustamelun vähentämiseen.

Oletuksena kuulokkeissa käytetään yhteistyössä Devialetin kanssa luotua äänitehostetta. Huawein mukaan kuulokkeiden uniikki kaksoisäänentoistojärjestelmä mahdollistaa sekä kirkkaat ja tarkat korkeat äänet että iskevän bassontoiston.

Triple Adaptive EQ -teknologian ansiosta FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet voivat automaattisesti ja reaaliajassa säätää äänentoistoa korvakäytävien rakenteen, käyttöasennon ja äänenvoimakkuuden perusteella.

Kuulokkeissa hyödynnetään kolmen mikrofonin melunvaimennusjärjestelmää, jonka kerrotaan olevan jopa 15 prosenttia tehokkaampi edeltäjään eli FreeBuds Pro -kuulokkeisiin verrattuna. Kuulokkeiden luvataan tuottavan jopa 47 dB:n vaimennuksen.


FreeBuds Pro 2 osaa myös tunnistaa ulkoisen ääniympäristön ja valita sopivimman melunvaimennustilan sen perusteella. Ai Life -sovelluksen kautta voi myös valita itse sopivan tilan.

Mikrofonien ansiosta myös puheluiden luvataan toimivan selkeästi.

hopeat Freebuds pro 2 nappikuulokkeet

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet yhdistyvät saumattomasti kahteen laitteeseen samaan aikaan, mikä mahdollistaa yhteyden vaihdon automaattisesti puhelun tullessa. Kuulokkeet toimivat Android-, iOS- ja Windows-laitteiden kanssa.

Melunvaimennuksen kanssa kuulokkeet tarjoavat 4 tuntia soittoaikaa ja yhteensä kotelon kanssa jopa 30 tunnin ajaksi. Kotelossa on USB-C -liitäntä ja se tukee myös langatonta latausta. Kuulokkeissa on IP54-luokitus.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat nyt myynnissä Suomessa suositushintaan 199 €. Tuote on saatavilla kolmena värivaihtoehtona: keraaminen valkoinen, huurteinen hopea ja hopeansininen.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki