AfterDawn logo

Ärsyttävätkö Instagram-syötteessä näkyvät ehdotetut julkaisut? Näin piilotat ne

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Aikoinaan Instagram oli varsin yksinkertainen näkymältään ja sen selaaminen oli kivaa. Vuosien saatossa tähän suosittuun palveluun on tuotu vaikka ja mitä uutta, joiden myötä kokemus on muuttunut varsin heikoksi.

Omaa syötettä selatessa näkyy nykyään enemmän ehdotettuja julkaisuja ja mainoksia kuin julkaisuja tileiltä, joita seuraa. Onneksi näkymää saa siistittyä, sillä nämä varsin ärsyttävät ehdotetut julkaisut saa laitettua pois näkyviltä.

Näin piilotat Instagram-syötteen ehdotetut julkaisut

  1. Avaa Instagram
  2. Selaa syötettä niin kauan, että vastaan tulee jokin ehdotettu julkaisu
  3. Klikkaa julkaisun yläpuolella näkyvää pientä X-merkkiä
  4. Valitse Jäädytä kaikki ehdotetut julkaisut syötteessä 30 päiväksi


vaiheet Instagramin ehdotettujen julkaisujen piilottamiseen


Nyt kaikki ehdotetut julkaisut on piilotettu. Vaihtoehto tosin piilottaa julkaisut vain 30 päivän ajaksi eli tuon jälkeen piilottaminen tulee tehdä uudestaan.

Ehdotettuja julkaisuja näkyy kuitenkin edelleen oman syötteen lopussa, mutta siellä ne eivät haittaa niin paljoa. Lisäksi syötteessä saatetaan edelleen ehdottaa uusia seurattavia tilejä sekä kela-videoita.

Ehdotetuista julkaisuista pääsee myös eroon vaihtamalla syötettä, sillä sovelluksessa näitä on nykyään kolme kappaletta. Normaalin syötteen lisäksi vaihtoehtoina ovat Seurataan ja Suosikit.

Syötteen voi vaihtaa helposti klikkaamalla sovelluksen yläreunassa näkyvää Instagram-logoa ja valitsemalla toisen näistä vaihtoehdoista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki