AfterDawn logo

Video: Tubettaja teki PlayStation 5 -konsolista ohuen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sonyn PlayStation 5 -pelikonsoli on varsin kookas, sillä sisällä on tehokkaita komponentteja ja jäähdytysjärjestelmä. DIY Perks -YouTube-kanavan Matt onnistui kuitenkin muuntamaan kookkaan konsolin vain noin 1,9 sentin paksuiseksi.

Noin puolen tunnin pituisella videolla Matt näyttää, miten hän onnistui tekemään laitteesta ohuen.

Matt korvaa PS5:n jäähdytysjärjestelmän omalla kustomoidulla nestejäähdyksellä. Jäähdytyssysteemi ja virtalähde joudutaan tosin sijoittamaan omaan ulkoiseen laatikkoon, jotta itse konsoli pysyy ohuena.

DIY Perksin luoma ohut PS5-konsoli

Itse tehty jäähdytysjärjestelmä ja virtalähde sijaitsevat omassa laatikossa. Kuva: DIY Perks -YouTube-kanava.

Mattin projekti lähes epäonnistuu, sillä ensimmäisen PS5:n emolevy ja suoritin hajoavat korkeiden lämpötilojen takia. Lämpötilat nousivat korkeiksi, koska ulkoiseen laatikkoon asennetut tuulettimet peittyivät vahingossa.


Lopuksi Matt kuitenkin onnistuu saamaan projektin valmiiksi. Tuloksena on tyylikäs ja jäähdytykseltään tehokas laite. Lämpötilat ovat selvästi matalammat nestejäähdytyksellä kuin PS5:n omalla jäähdytysjärjestelmällä.

Videon voi katsoa alla olevasta upotuksesta tai DIY Perks -YouTube-kanavalta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki