AfterDawn logo

Xiaomin huoltopalvelut ovat nyt monipuolisemmat - huolto onnistuu Helsingissä ja Tampereella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Xiaomin laitteiden huoltaminen on jatkossa helpompaa, sillä Xiaomi ja huoltoyhtiö Resete (New Life Holding Oy) ovat solmineet huoltosopimuksen, joka kattaa laajasti Xiaomin eri tuoteryhmiä.

Tuotteita voi huoltaa Reseten liikkeissä ilman ajanvarausta, mutta etukäteen voi myös varata ajan Reseten nettisivuilta. Kumpikin liike palvelee arkisin 9-17.

Reseten huoltoliikkeet Helsingissä ja Tampereella huoltavat Xiaomin robotti-imurit, sähköpotkulaudat sekä puhelimet, tabletit ja puettavat älylaitteet.

"On hienoa, että pystymme Reseten kanssa yhteistyössä tarjoamaan entistä helpomman ja joustavamman huoltokokemuksen Xiaomin laitteille. Tämä parantaa Xiaomi-tuotteiden käyttäjäkokemusta entisestään ja vahvistaa asemaamme Suomessa tuoden Xiaomin yhä merkittävämmäksi osaksi suomalaisten arkea", Xiaomi Suomen maajohtaja Paavo Saarinen kertoo.

"Olemme erittäin tyytyväisiä laajentuneeseen yhteistyöhön, se tuo Reseten palvelut entistä lähemmäksi kuluttajaa ja yhä useamman saataville. Olemme yhteistyössä vastanneet Xiaomin älypuhelinten huoltopalveluista jo aiemmin, mutta nyt pystymme tarjoamaan kuluttajille yhä monipuolisempia huoltopalveluita", Reseten toimitusjohtaja Risto Päivänsalo sanoo.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki