AfterDawn logo

Venäjältä nolo moka: Piti lavastaa rikospaikalle SIM-kortteja, jättivätkin Sims 3 -pelin myyntipakkauksen

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Venäjän propagandakoneisto jauhaa täydellä sotavaihteella, mutta rapatessa roiskuu, sanotaan. Venäjä kertoi "paljastaneensa" salaliiton, jonka tarkoituksena oli salamurhata venäläinen TV-tähti, joka on Kremlin suosiossa

Mutta "todisteet" tästä salaliitosta ovat niin epätoivoiset, että nettikansa on jo repinyt kaiken riemun irti onnettomasti lavastetusta "salaliitosta".

Venäjän TV:n esittelemät poliisin löytämän todisteet vaikuttavat siltä, että Kremlistä on annettu käsky lavastaa tilanne ja toimitettu yksityiskohtainen lista siitä, mitä "rikospaikalta" pitää löytyä.

Valitettavasti lavastuksesta vastaavat ovat ottaneet ohjeet hieman turhankin tarkasti.

Paikalta löytyy mm. salaliiton paljastavaa kirjoitusta, jonka on allekirjoittanut henkilö nimeltä Epäselvä Allekirjoitus.


Lisäksi salamurhaa suunnittelevien, nyt siis paljastuneiden rikollisten luolasta on löytynyt muutenkin hyvin selkeeitä todisteita, suoraan listan mukaan:

  • ukrainalaisia passeja? kyllä
  • aseita? kyllä
  • räjähteitä? kyllä
  • Sims 3 -peli? kyllä

Listalla on mitä ilmeisimmin ollut "SIM x 3", tarkoittaen kolmea kännykän SIM-korttia. Mutta, nopeasti ja kuuliaisesti listaa noudattanut tilanteen kasaan kyhännyt tiimi oli päätellyt toisin ja hankkinut paikan päälle todisteeksi Sims 3 -pelin, alkuperäispakkauksessa.

Aina ei mene putkeen, mutta yrityksen puutteesta ei voi ainakaan tätä tapausta moittia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki