AfterDawn logo

Kevyt Logitech G PRO X Superlight -pelihiiri tulee saataville pinkkinä värivaihtoehtona

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech päivittää kevyen Logitech G PRO X Superlight -pelihiiren värivalikoimaa pinkillä väriversiolla. Alkuperäisesti tämä hiiri julkaistiin jo vuonna 2020 mustana ja valkoisena.

Hiiri painaa 63 grammaa. Siinä käytetään Hero 25K -anturia sekä langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa. Yhdellä latauksella hiiren luvataan toimivan jopa 70 tuntia. Huono puoli hiiressä on lataus vanhanaikaisen Micro-usb -liitännän kautta.

Logitech G PRO X Superlight -pelihiiri tulee myyntiin pinkkinä versiona 169 euron kuluttajahintaan. Hiiren kumppaniksi on julkaistu myös suuri Logitech G840 XL -hiirimatto samalla pinkillä värityksellä 59 euron kuluttajahintaan.

Mustaa ja valkoista mallia on myyty jo alle 100 eurolla ja tällä hetkellä hiirtä saa 120 eurolla.


Logitech G PRO X Superlight -pelihiiri pinkkinä, valkoisena ja mustana

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT