AfterDawn logo

LOTR: Rings of Power -traileri julkaistiin

AfterDawn AfterDawn

Amazon Prime -palveluun saapuva Lord of the Rings -tv-sarja on pitkän odotuksen jälkeen saanut vihdoin ensimmäisen trailerinsa.

Jo vuosia kehitteillä ollut sarja, The Lord of the Rings: The Rings of Power, tulee katsottavaksi Amazonin suoratoistopalveluun syyskuun 2. päivä ja on katsottavissa samana päivänä myös Suomessa.

Sarja sijoittuu aikaan ennen ensimmäistä Lord of the Rings -elokuvaa. Amazon hankki oikeudet sarjaan jo vuonna 2017, joten sarjaa on osattu odottaa jo puolen vuosikymmenen ajan.

Alla traileri:


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT