AfterDawn logo

Motorisoitu OBSBOT Tiny 4K -verkkokamera saapuu myyntiin Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Boston Group tuo myyntiin tekoälyohjatun, motorisoidun ja aiempaa tarkemman OBSBOT Tiny 4K -verkkokameran.

Aiemmin myyntiin Suomessa on tuotu OBSBOT Tiny -verkkokamera, joka kykenee Full HD 30fps -kuvanlaatuun.

Uudessa OBSBOT Tiny 4K -kamerassa on entistä laadukkaampi 1/2.8 tuuman kuvakenno, nelinkertainen digitarkennus sekä HDR-kuvatekniikka. Nimensä mukaisesti Tiny 4K -kamera kykenee 4K-videotarkkuuteen 30 kuvan sekuntinopeudella tai 1080p-videolaatuun 60 kuvan sekuntinopeudella.

Kamera kääntyy motorisoidun ja kaksiakselisen gimbaalin avulla aina oikeaan kuvakulmaan ja asentoon kuvauskohteen liikkeen mukaan. Laitteessa on myös tekoälyä, joka osaa tulkita eleohjausta. Tämän ansiosta kameraa voi ohjata helpoin käsimerkein ja käden elein, eikä puhetta tarvitse keskeyttää kameran ohjaamiseksi.

Lisäksi laitteessa on laadukkaat mikrofonit ja taustamelua vaimentava tekniikka. Näiden myötä kuvauksen pitäisi onnistua monenlaisissa kuvausympäristöissä.


musta OBSBOT Tiny 4K verkkokamera pöydällä kannettavan tietokoneen vieressä

Kamerassa on magneettinen jalusta, jonka ansiosta kamera voidaan helposti asettaa esimerkiksi pöytätasolle tai suoraan tietokoneen näytön reunalle. Kamerassa on myös yksityistila, jolla kameran linssin saa kääntymään kohti alustaa.

OBSBOT Tiny 4K on sekä Windows- että Mac-yhteensopiva ja toimii kaikkien yleisimpien videosovellusten kanssa.

OBSBOT Tiny 4K tulee myyntiin välittömästi 299 euron suositushintaan. Myös aiempi malli pysyy myynnissä. Sen hinta on 199 euroa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki